Filmkings met Ender's Game

0
35Melle en Dennis Mons zitten klaar voor een nieuwe Filmkings! Ditmaal gaan ze jou vertellen wat ze vinden van de langverwachte film Ender’s Game. Als liefhebber van de boeken keek Melle erg uit naar het eindresultaat van de verfilming die Orson Scott Card deed. Zou deze film de heren hebben vermaakt of heeft Orson Scott Card het verprutst? Je ziet het in deze Filmkings met Ender’s Game.

Dennis Mons start zoals gebruikelijk met enkele grote en kleine nieuwtjes uit de filmindustrie. Zo is Disney bezig met een spin-off van een van de klassieke sprookjes uit hun portfolio, waarvan Dennis en Melle jou de trailer laten zien. Verder is er groot nieuws voor liefhebbers van anime, want er staat een reboot gepland voor een bekende animeserie. Daarnaast kijkt Dennis Mons als groot comic-fan uit naar de nieuwe film X-Men: Days Of Future Past. Er zijn namelijk een aantal covers uitgebracht voor het blad Empire Magazine, waarop de grote personages van de film staan afgebeeld.

De grote film waar het in deze aflevering van Filmkings om draait, is Ender’s Game, de verfilming van het boek van Orson Scott Card. Deze gloednieuwe sci-fi film stond al lang gepland, maar het moment is eindelijk aangebroken waarop de film in de bioscoopzalen te zien is. Zoals eerder genoemd is Melle een groot liefhebber van de originele boeken en het is dan ook moeilijk om hem te overtuigen dat de verfilming een succes is. Want hebben ze alles dat ertoe doet kunnen verwerken op het scherm?

Wil jij op deze vrijdag op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws in filmland én vraag je jezelf af of Ender’s Game het kijken waard is? Kijk dan nu naar deze Filmkings met Ender’s Game!

Upload datum: 31/01/2014

Nguồn: https://thechecklistmom.com/

Xem thêm bài viết khác: https://thechecklistmom.com/game/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here